+387 70 301 056 info@mdmmetalbh.ba

Procesna oprema

Horizontal_procesna tehnika_mdm

Inžinjering, provjereni materijali, obrada, ugradnja.

Sa sopstvenim inžinjeringom dizajniramo, razvijamo i ugrađujemo procesnu opremu napravljenu od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

Našim klijentima nudimo obradu širokog spektra asortimana nehrđajućeg čelika u procesno-investicijsku opremu. Naš proizvodni program pokriva nekoliko područija i to: proizvodnja opreme pod pritiskom, proizvodnja opreme za procesnu tehniku, proizvodnja opreme za hemijsku i farmaceutsku industriju, proizvodnja opreme za prehrambenu industriju itd. U oblasti procesne tehnologije kompanija MDM može preuzeti i upravljanje i realizaciju cijelokupnog projekta – od projektovanja do proizvodnje. Kada se procesna oprema instalira, moguće je organizovati da naša grupa iskusnih kadrova obezbedi redovne godišnje inspekcije i održavanje ugrađene opreme.

Nazovite nas, pošaljite nam upit

Dostupni smo na broj +387 70 301 311 svaki radni dan od 8.00 do 16.00 te Vam stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja i pomoć pri izboru materiala. Možete nam postavit pitanja preko kontaktnog obrasca ili e-maila, odgovoriti ćemo Vam u što kraćem roku.
Kontaktirajte nas
V spletno trgovino