+387 70 301 056 info@mdmmetalbh.ba

Proizvodi od metala

Horizontal_100004

Bogato iskustvo i izuzetan izgled!

Kroz svoju istoriju kompanija MDM izradila je širok spektar proizvoda od metala po narudzbi, koji su napravljeni od strane vrhunskih majstora sa iskustvom. Najveći udio tih proizvoda čine vanjske i unutrašnje ograde a nakon njih tu su i ostali proizvodi od nehrđajućih materijala: ručke, graničnici, podmetači, razni nosači, svjetleće reklame, grbovi, vješalice za kapute i kišobrane, estetski dodaci za automobile itd.

Naši stručnjaci predlažu Vam odgovarajući izbor materijala, način obrade površine proizvoda i izbora metode zavarivanja. Kvalitetno savjetovanje, pouzdana proizvodnja te konačni izgled finalnog proizvoda su temeljni parametri zadovoljstva klijenta – osnovni cilj kome težimo. Po narudzbi radimo plastficiranje i hromiranje finalnih proizvoda. Nakon izrade nudimo iscrpne informacije u vezi sa pravilnom metodom za čišćenje, poliranje i korištenje abrazivnih krpa ili polirnih vrpci za pravilnu njegu proizvoda od nehrđajućeg čelika što je bitno za njihov dobar izgled i dugi vijek trajanja.
Nazovite nas, pošaljite nam upit

Dostupni smo na broj +387 70 301 311 svaki radni dan od 8.00 do 16.00 te Vam stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja i pomoć pri izboru materiala. Možete nam postavit pitanja preko kontaktnog obrasca ili e-maila, odgovoriti ćemo Vam u što kraćem roku.
Kontaktirajte nas
V spletno trgovino